de_DE  en_GB

Nye veje gennem Københavns Lufthavn

Fra natten mellem den 28. og 29. marts 2015 samlet Københavns Lufthavn alle flyafgange og ankomster i Terminal 2 og 3.

For vores indenrigspassagerer er det nu lettere og hurtigere at nå ind til København, Hovedstadsområdet og Sydsverige.

For transitpassagerer er det lettere og hurtigere at nå frem til forbindelsesflyene.

Vær særligt opmærksom på, at det ikke er muligt at checke ind i Terminal 2. Check-in sker udelukkende i Terminal 3.

Al begyndelse er svær. Derfor anbefaler vi vores passagerer at komme i lidt ekstra god tid. Vi vil, i de første par dage, have ”udstationeret” medarbejdere i Lufthavnen til at assistere vores passagerer og gøre alt hvad vi kan for at afrejsen bliver så komfortabel som mulig.

Vi gør opmærksom på:
Selvbetjeningssystemet for bagage aflevering i Terminal 3 (Selvbetjent Bag Drop) fungerer nu også for Alsie Express passagerer (13 april 2015). 

Oversigtskort - Københavns Lufthavn

Afgang til Sønderborg

Check-in i Terminal 3. Det kan ske på alle check-in automater – uanset om det er Lufthavnens eller SAS’ automater. Der er opstillet 30 automater i stations- og selve terminalområdet.

Skal du have bagage med, er der mulighed for selv at mærke bagagen til Sønderborg og efterfølgende placere den på et af de mange ”Self Service Baggage Drops”. Alternativt kan check-in ske ved en af de mange SAS check-in skranker i Terminal 3.

Fortsæt til det store Security Check-område på første sal i Terminal 2.

Gå derefter til A7/A9 i Terminal 2.

Ankomst til København

Vi lander ved Finger A gate 7 eller 9. Terminal 2.

Har du bagage med, vil udleveringen altid ske fra bånd 5 (ligger nedenunder terminal 2 og 3). Følg skiltene hvor der står “Ankomst” indtil du kan se “Bagage” skiltene.

Fra ankomsthallen er der direkte adgang til Metro, regionaltog, busser, taxi, udlejningsbiler og de store parkeringshuse.

Skal du videre ud i verden med SAS eller et af de andre flyselskaber, er det blot at finde den gate i Terminal 2 eller 3, du skal med. Nemt og bekvemt.

Informationsvideo fra Københavns Lufthavn