de_DE  en_GB

Forsinket/aflyst fly

Af sikkerhedsmæssige årsager kan et fly blive forsinket eller aflyst. I så fald sørger vi for at oplyse dig herom hurtigst muligt og holde dig orienteret om nye eller alternativer afgange.

Af erstatningsmæssige årsager anbefaler alle flyselskaber, at du møder ind i lufthavnen på det bestemte indcheckningstidspunkt. – også selvom flyet forventes at være forsinket. Dette gælder medmindre dit flyselskab meddeler andet.

Forsinkelser
Er dit fly mere end 2 timer forsinket, så vil Alsie Express som udgangspunkt tilbyde godtgørelse for rimelige udgifter såsom mad/drikke købt i ventetiden i lufthavnen.

Aflysninger
Er dit fly aflyst, så tilbyder vi at omlægge din rejse til bestemmelsesstedet samt refundere eventuelle omkostninger i forbindelse med venteperioden, så som mad/drikke, transport og eventuel overnatning.

Ønsker du i stedet at annullere din rejse som følge af et aflyst fly, så vil du selvfølgelig få refunderet prisen for din ubrugte billet på den konkrete afgang. I så fald bedes du kontakte personalet fra Alsie Express ved skranken i den pågældende lufthavn.

I tilfælde af annullering af flyafgange vil personalet informere dig samt stå til rådighed i forbindelse med konkrete spørgsmål.

Alsie Express følger EU Regulation 261/2004 i forbindelse med forsinkelser og aflysninger.