de_DE  en_GB

Forsinket bagage

Hvis din bagage mod forventning skulle være forsinket, så vil den som regel komme allerede med næste fly.

I tilfælde af forsinket bagage skal du henvende dig personalet i ankomstlufthavnen. Når din bagage ankommer til lufthavnen, vil du blive kontaktet, så vi kan aftale, hvor og hvornår du ønsker din bagage leveret.

Hvis du kan beskrive bagagen så detaljeret som muligt – specielle kendetegn og logoer, kan det hjælpe os i eftersøgningen. Det hænder, at bagagetag og navneskilt forsvinder, så hvis der er særlige kendetegn i bagagen, for eksempel en bog, en speciel genstand – noget som skiller sig ud fra almindeligt bagageindhold, så vil dette give os mulighed for hurtigere identificering.

Kompensation
Vi gør opmærksom på, at Alsie Express ikke er ansvarlig for skade og tab af genstande, som det ikke er tilladt at medbringe i indchecket bagage. Dette kan være skrøbelige genstande, let fordærvelige varer, værdifulde genstande som f.eks. bærbare computere, smykker, pas, sikkerheds dokumenter, medicin, kontanter og nøgler etc.

Endvidere gør vi opmærksom på, at Alsie Express erstatningsansvar er begrænset i henhold til gældende nationale og internationale love og bestemmelser for indchecket bagage.

Bagagen skal være savnet i mindst 45 dage, før den kan anses som mistet. Hvis du har en rejseforsikring som dækker forsinket bagage, anbefaler vi at du kontakter dit forsikringsselskab, da vilkårene ofte er bedre hos dem.

Alsie Express har følgende satser vi opererer med som kompensation til nød køb (gælder kun på udrejsen, og kun ved ved at forevise original købskvittering).

Bagage savnet i:

  • 0 – 24 timer: € 0 / DKK 0
  • 24 – 48 timer: € 40 / DKK 300
  • 48 – 72 timer: yderligere € 40 / DKK 300
  • 72 – 96 timer: yderligere € 40/ DKK 300

NB: Dette beløb bliver ikke udbetalt hos vore samarbejdspartnere, men kun ved skriftlig henvendelse til Alsie Express, sammen med original flybilletkvittering, original bagageindleveringkvittering + mistet bagage rapport nummer.

Alsie Express, Lufthavnsvej 3, 6400 Sønderborg

Vore samarbejdspartnere vil holde dig opdateret med din bagage. De vil kontakte dig, så snart din bagage er fundet.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, beder vi dig kontakte Alsie Express på e-mail: info@alsieexpress.com, eller kontakte din lokale lufthavn.