de_DE  en_GB

Rejs videre til Sønderborg, Als eller grænseområdet

Når du ankommer til Sønderborg Lufthavn, kan du fortsætte din rejse med taxi, shuttle, lejebil eller bus. Der er også togforbindelse fra Sønderborg station til resten af landet. Fra lufthavnen til stationen er der ca. 8 km.


Taxi
Der holder som hovedregel altid et antal taxi’er og venter uden for ankomstområdet i lufthavnen. Hvis ikke dette er tilfældet, kan du bestille en vogn fra den gratis hotline, som er placeret i vindfanget ved lufthavnens udgang. Alle taxi selskaber tilbyder desuden transport til Nordtyskland.


Lejebil

Har du brug for en lejebil for at komme hurtigt videre?

I samarbejde med Europcar tilbyder vi lejebil i både Sønderborg, Bornholms og Københavns lufthavn.
Som passager hos Alsie Express kan du gøre brug af særlige tilbud på leje hos Europcar.
Se mere her: Billeje

Det anbefales, at du reserverer bilen i forvejen, så du er sikker på at kunne leje en bil, der matcher dine behov.


Shuttlebus
Sydtrafik kører en shuttle-service i Sønderborg der kaldes Flextur. Se mere på Sydtrafik’s hjemmeside under Flextrafik, eller på Sønderborg Lufthavns hjemmeside.


Rutebil
Fra Sønderborg Busstation er der forbindelse videre til resten af landet. Der er knapt 8 km fra lufthavnen ind til busstationen. Se mere på Sydtrafik’s hjemmeside.


Bybus
Det er muligt at tage bybussen. Det er linie 710, og stoppet ved lufthavnen hedder ‘Arnkil’. Bemærk, stoppet ligger ca. 400 meter fra terminalen. Se køreplanen på Sydtrafiks hjemmeside.


Tog

I Sønderborg er der togforbindelse videre til resten af landet. Der er knapt 8 km fra lufthavnen ind til stationen.

Find afgange fra Sønderborg Station