Bornholm-Sønderborg

Gå på opdagelse i det sønderjyske

Book flybillet

    • + Rejs med børn

 

I Sønderjylland bliver Danmark genforenet! 

Alsie Express opretter igen til sommer flyruten, der forbinder Bornholm med Sønderborg. Udnyt muligheden for uforglemmige dage i det sønderjykse - blot 55 minutters flyvetur fra Bornholm. 

Her kan du vandre på Gendarmstien, spise dig mæt i det sønderjyske kaffebord, opleve det historiske ringridning eller bare slappe af ved de lækre strande der omgiver Als og Sønderjylland.

 

Sønderborg Stemning

 

Store og små bliver vildt kloge på naturvidenskab i oplevelsesparken Universe, kom helt tæt på krigen i 1864 ved at besøge skanserne og Dybbøl mølle, eller kaste jer ud i eventyr i kajak, på moutainbike eller hesteryg.

 

Action i Sønderjylland

 

Mulighederne er mange - og hele overblikket får du hos Visit Sønderjylland

 

 

Læs også det flotte 2021 katalog om ferie i Sønderjylland her:

 https://indd.adobe.com/view/6ef76206-5e71-4d7b-9c99-cd45539e1170

 

 

 

 

Billeje

Har du brug for en lejebil for at komme hurtigt til eller fra lufthavnen? Som passager hos Alsie Express får du særlige tilbud på lejebiler.

 

Europcar

EUROPCAR er Danmarks største biludlejningsvirksomhed indenfor erhvervs- og privat- korttidsleje og leasing af personbiler, vare- og lastvogne samt busser.

Book lejebil fra Europcar her

 

 

 

AVIS

AVIS er et af verdens førende brands med hensyn til kundeloyalitet med en forpligtelse til bekvemmelighed og exceptionel service.

Book lejebil fra AVIS her