Isle of Man

NY DATO!

Book flybillet

    • + Rejs med børn

Kort over Isle of Man 

Kort om Isle of Man

Midt i De Britiske Øer, ligger unikke Isle of Man – en ø mindre end Bornholm. Øen hører under det engelske kongehus, men har både eget sprog, pengesedler, regering og nationalsang.

Hovedbyen hedder Douglas, har 30.000 indbyggere og ligger på østkysten af øen, med færgeforbindelse til England og Irland.

Det siges at man fra Isle of Mans højeste punkt, Snaefell på 621 meter, i klart vejr kan se hele øen, og hele syv kongeriger: Isle of Man, Irland, Skotland, England og Wales – samt himlen og havet.

 

Transport & Kørsel på Isle of Man

Prøv det gamle damplokomotiv som kører mellem Douglas og øens sydlige spids samt øens hovedattraktioner. Endestationen er Port Erin.

Det er naturligvis også muligt at leje en bil eller en cykel.

 

Mad

På Isle of Man er der mulighed for at besøge både lokalt køkken og ekslusive køkkener. Udbuddet er stort – få evt. inspiration på Tripadvisor.

 

Oplevelser

Havet omkring Isle of Man er et godt sted at spotte både sæler, delfiner og hvaler. Her finder man også verdens næststørste fisk brugden, som er en harmløs hajart.

Øen er særligt kendt for det livsfarlige motorcykelløb Isle of Man Tourist Trophy. Løbet afvikles ikke mens vi har ophold her, men flere steder på øen fortæller museer historien om det traditionsrige løb.

 

Skal du rejse med stor kuffert/ indchecket bagage?

Når du booker din rejse, så vær opmæksom på, at Basic billetterne kun inkuderer et styks håndbagage på maks. 8 kg.

Har du behov for at medbringe en stor kuffert/indchecket bagage, så bør du vælge en Plus billet, eller for 239,- pr. vej tilkøbe bagage.

 


 

 


 

Få tips og book hotel på Isle of Man hos vores samarbejdspartner: