Liverpool

Flyv til Fodbold og Beatles i Liverpool!

Book flybillet

    • + Rejs med børn

Besøg  livlige Liverpool med direkte fly fra Sønderborg i Sønderjylland

- kun 1.898,- dkk tur/retur !

 

Også denne Time2fly swiptur går til det britiske, denne gang til fastlandet. Her får du nemlig muligheden for at besøge den livlige storby Liverpool. Under det verdensomspændende britiske imperium var Liverpool Englands næstvigtigste havneby lige efter London. Men selvom Liverpools havneteknologi og betydningen for verdenshandlen har placeret byen på UNESCO’s verdensarvsliste, er det dog ikke det, vi i dag forbinder Liverpool med. Det er to helt andre ting: Fodbold og The Beatles!

 

Seksdobbelte Champions League-vinder Liverpool spiller hjemmekamp mod sidste års vinder af Premier League, Manchester City, søndag den 10.november kl. 16:30 (engelsk tid). Så er du Liverpool-fan, er det bare om at komme af sted. Du vil med garanti møde andre passionerede fans på turen, for Sønderborg har i snart ti år haft en stor Liverpool fanklub. Klubben har ca. 60 medlemmer og mødes 1-2 gange om ugen, når favoritholdet spiller kamp. Så hos Alsie Express sender vi en med denne time2fly-swiptur en ekstra kærlig tanke til Liverpool Fan Club Sønderborg.

 

Også for inkarnerede Beatles fans er Liverpool et must. Fans fra hele verden tager hvert år pilgrimsturen til verdens vel nok største og bedste bands fødeby. I Liverpool kan du både besøge Beatles museet og tage på magical mystery tour, der fortæller den fantastiske historie om John, Paul, George og Ringo og den by, der formede dem og deres musik.

 

 

Skal du rejse med stor kuffert/ indchecket bagage?

Når du booker din rejse, så vær opmæksom på, at Basic billetterne kun inkuderer et styks håndbagage på maks. 8 kg.

Har du behov for at medbringe en stor kuffert/indchecket bagage, så bør du vælge en Plus billet, eller for 239,- pr. vej tilkøbe bagage.

 


 

Find inspiration til turen til Liverpool her:

Seværdigheder https://www.visitbritain.com/dk/da/top-10-oplevelser-i-liverpool

Shopping mens manden er til fodbold  https://www.tripadvisor.dk/Attractions-g186337-Activities-c26-t143-Liverpool_Merseyside_England.html

Spisesteder https://www.visitbritain.com/dk/da/mad-drikke-i-liverpool

 

Fodboldbilletter/pakker kan købes her:

Fodboldrejser

Travelsense

Sportenrejser

Fodboldbilletter

Liverpool FC, Danske Fanklubs Rejseguide

 

 

Kun 1.898,- dkk tur/retur. Begrænset antal pladser!