Skiferie i Trysil & Sälen

Flyv direkte på bare 2 timer

Book flybillet

    • + Rejs med børn

Vild med at stå på ski -
og drømmer du om skiferie?

Så er det fra vinter 2022 muligt at flyve direkte fra Sønderborg, til skiløb på brede vel-præparerede løjper i Trysil og Sälen - på under 2 timer!

 

Flybilletterne booker du hos os - opholdet hos vores samarbejdspartnere :

 Book dit ophold på skiferien i Norge eller Sverige hos Skistar.com her

 

 

Samarbejdspartner Stöten Samarbejdspartner Kläppen

        Samarbejdspartner Scandinavian ResortsSamarbejdspartner Radisson Blu

 

logo for norsk rejsebureau

Uanset om du er nybegynder eller habil skiløber - her er noget for alle.
Ski in – Ski out fra dejlige hytter, lejligheder og hoteller, masser af sne, ild i pejsen og røde kinder efter en lang dag på ski i den friske fjeldluft.
Udover skiløb, er der et væld af aktiviteter som fx kælk, snescooter, hundeslæde, wellness og vandring til de, der gerne vil andet, end løbe på ski.
Altsammen i de mange populære skisportsteder omkring Scandinavian Mountains Airport som ligger i Sverige, lige på grænsen til Norge, og altså midt i et slaraffenland af skisportsteder. 

Vild med at stå på ski både for nybegyndere og øvede


Transport til din skiferie i Norge eller Sverige

Rejsen med fly foregår med Alsie Express matsorte ATR72-500 turbopropel fly med plads til 64 passagerer. Nyd masser af benplads og god service ombord, mens vi flyver dig på skiferie på bare 2 timer! 

Mere information finder du her.

Vel ankommet til lufthavnen Scandinavian Mountains Airport i Sverige, går turen videre til det valgte skisportsted. Skisportstederne som fx. Sälen og Trysil tilbyder transfer med bus, hvor I bliver kørt direkte til hotellet. I kan også benytte jer af taxa eller en lejebil. Eller hvad med at gå all-in og blive kørt med hundeslæde til fjeldhytten - eller måske suse afsted på snescooter?!.

Kort transfertid:
Fra Scandinavian Mountains Airport er der ikke langt til de populære skisportsteder:

  • Hundfjället & Tandådalen 10 min
  • Stöten 18 min
  • Högfjället 20 min
  • Lindvallen 25 min
  • Trysil 40 min
  • Kläppen 45 min

Transfer med snescooter eller hundeslæde fra Scandinavian Mountains Airport

 

Overnatning - hytte eller hotel i Norge & Sverige

Uanset om I er til en hyggelig hytte i fjeldet, en lejlighed hvor I selv kan lave mad, eller et hotel med massser af aktiviter til børnene, finder I et overblik over de mange overnatningssteder hos skistar.com
Vidste du, at det også er muligt at tage sin hund med på ferie? Flere overnatningsteder tillader at man medtager sin hund.  

Overnatning skiferie i hyggelig hytte eller hotel

 

Aktiv skiferie - mere end bare at stå på ski! 

Skal der være fuld fart over feltet hele dagen? Når kinderne er røde efter mange ture op og ned af pisterne, kan i forsætte i badeland, tage en tur på en klatrevæg, eller prøve at kælke ned at løjperne. Vi garanterer for en god nattesøvn, efter sådan en dag.  

Vil I slappe af og nyde den friske luft med lange vandreture, hundeslæde, spa, massage og lækker gourmetmad? Også det, er der rig mulighed for. Sammensæt ferien så den passer lige til jeres ønsker.  

Familiehygge og afslapning skiferie 2022

 

Udstyr til din skiferie

Vil I helst have jeres eget udstyr med? Det er muligt at tilkøbe transport af skiudstyr hos Alsie Express - så længe plads haves. 
Du kan naturligvis også leje dit udstyr ved skisportstedet - eller book det hele i en samlet pakke hos Skistar.com. Så er der styr på ski, stave, hjelm og liftkort hjemmefra.

Lej udstyr eller medbring eget skiudstyr

 

Mere om at booke via Skistar.com

Vi flyver dig på skiferie - resten booker du via skistar.com
Her finder du overnatning, liftkort, skiskole, skileje og meget meget mere. Samlet på ét sted, så I kan sammensætte jeres drømmeferie ligesom I vil have den. 
Bliv også inspireret til helt andre oplevelser i sneen, find det bedste spisested, eller køb nyt skitøj på deres hjemmeside. 

Og vidste du forresten at du hos skistar.com kan følge med på pisterne - med direkte webcam! 

book skirejse hos skistar.com

 

 

Læs mere om skirejser for familien

børn i sneen og hyggeligt hotelværelse

 

 

Læs mere om skirejser for unge

skirejse for unge

 

 

Læs mere om skirejser for par 

Langrend og hundeslæde