RUTEN MELLEM SØNDERBORG OG KØBENHAVN ER MIDLERTIDIGT INDSTILLET FREM TIL 6. MAJ
Ønsker du at betale med Mastercard eller VISA er det, pga. udfordringer med NETS, vigtigt at du anvender denne side til bestilling: https://airalsie.worldticket.net/booking
Hvis du har problemer i forbindelse med din bestilling, så kontakt kundeservice på tlf. 8881 1111 eller mail info@alsieexpress.dk.

Billettyper

Vi tilbyder forskellige billettyper, så du kan tilpasse din rejse.

 

  Basic Plus Premium
Frit sædevalg* Ja Ja Ja
Håndbagage (maks 8 kg) 1 stk. 1 stk. 1 stk.
Indchecket bagage (maks 23 kg) Nej 1 stk. 2 stk.
Tid/datoændring** 400 DKK  [0 DKK indtil 31.03.2021]  + evt. pris difference 200 DKK  [0 DKK indtil 31.03.2021]  + evt. pris difference Gratis
Navneændring Nej 200 DKK Gratis
Refundering af billetpris *** Nej Nej Ja
Afbestillingsbeskyttelse 69 DKK 69 DKK Inkl.
24 timers fortrydelsesret Nej Ja Ja

 

* Frit sædevalg gælder på ruten mellem Sønderborg og København. På sommerruten mellem Sønderborg og Bornholm, er det muligt at reservere dit sæde på forhånd. Prisen for at forhåndsreservere et sæde er 49,- dkk pr. person pr. strækning. Vælger man ikke at forhåndsreservere, vil man få tildelt et sæde ved check-in.

** Ved ombooking kan prisdifference mellem betalt billetpris og aktuel billetpris forekomme. Det er ikke muligt at ændre til en billigere billet. Ved ombooking/ændring af billet, skal alle strækninger benyttes i den rækkefølge, de er booket fra start. Strækningerne kan ikke ændres efterfølgende. Billetter skal ændres senest 1 time inden afrejse.

*** Servicetillæg refunderes ikke. Skatter og afgifter refunderes fratrukket et gebyr på DKK 100 pr. billet. Hvis du oprindeligt har booket en ikke-refunderbar billet, og efterfølgende ombooker til en refunderbar billet, kan du kun få refunderet den refunderbare del af billetten. Dette svarer til differencen mellem billetpris på den originale og den ombookede billet.