Senior

Til dig der er senior 65+

Alsie Express Senior gælder stort set alle afgange hele året rundt, og du får samme fordele som vores øvrige passagerer med en fleksibel billet. Den eneste forskel er, at prisen er betydeligt lavere.

Senior-billetterne kan du ofte finde meget tæt på afgang, så du har mulighed for at være spontan.

Så uanset om du vil gense én du har savnet, eller spontant vil have oplevelser i København eller Sønderborg, kan du flyve med Alsie Express mellem de 2 landsdele på bare 35 minutter. Vi garanterer en tryg rejse, og tager naturligvis alle de foreskrevne forbehold i forbindelse med COVID-19.

Hos os er der god plads ombord – ikke mindst rigtig meget benplads, så man sidder behageligt under hele rejsen.

Har du behov for særlig hjælp under din rejse, er du fx. svagtsende eller gangbesværet, så giv os besked senest 48 timer inden din rejse starter. Så sørger vi ganske gratis for den fornødne hjælp i både Sønderborg og Københavns Lufthavn. Se mere her

Når du booker billet, så vælg senior under antal voksne.
Så får du automatisk prisen med rabat for seniorer frem.

 

Senior-billetter gælder KUN for:

  • Senior (65+ år): Den rejsende skal kunne fremvise aldersbevis med billedlegitimation.

Regler for senior-billet:

  • Tid/datoændring muligt til en anden dato, hvor der er tilgængelig senior-billet, mod et gebyr på 200,- DKK pr. person pr strækning. En eventuel prisdifference kan forekomme. Destination kan ikke ændres. Billetten kan ændres indtil 1 time inden afgang.
  • Refundering er ikke mulig.
  • 25% rabat for børn fra 2 til og med 11 år, der rejser i følge med en senior (over 65 år).
  • 90% rabat for børn der er 0 eller 1 år, og rejser i følge med en senior (over 65 år).
  • Der kan medbringes 1 kuffert a 23 kg. gratis.

Legitimation:
Du er forpligtet til at kunne fremvise gyldigt aldersbevis med billedlegitimation ved forespørgsel fra check-in personalet eller Alsie Express personalet. Ved manglende eller ugyldigt ID, vil ombordstigning nægtes, og der skal betales et gebyr på 1.000,- DKK for at kunne komme med på den bookede afgang. Billetprisen refunderes ikke, hvis man vælger ikke at tage med på afgangen. Overtrædelse af Alsie Express regler om senior-billetter kan resultere i politianmeldelse.