I samarbejde med Amalgamated Travel

Besøg København og oplev magisk julestemning i Tivoli

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen på en spændende mini storbyferie direkte til vores farverige og livlige hovedstad. København byder i år på julestemning ud over det sædvanlige, hyggelige caféer og butikker med de helt rigtige julegaver på lager. Vi har samlet i hvert fald to af julens højdepunkter på denne tur.

 

Book nu Læs mere

19. november 2021 - 2. januar 2022
Sønderborg - København
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør
Søn

Billetter

Priser fra
1799
2-dages ophold
Priser fra
2299
3-dages ophold

Hvad er inkluderet?

  • Fly Sønderborg – København tur/retur
  • 23 kg bagage + 8 kg håndbagage
  • Lufthavnsafgifter
  • Indkvartering på valgte hotel
  • Morgenmad
  • Entre Tivoli
  • Juleplatte på Restaurant Grøften

inkluderer Grøftens sild, gravad laks med Grøftens sennepsdressing, stegt rødspættefilet med remoulade, lun kamsteg med rødkål, lun julemedister med agurkesalat, 2 cl snaps og kaffe/te ad libitum.

OBS! På grund af den meget store efterspørgsel på Jul i Tivoli er alle lørdage samt fredag den 10 december i Grøften nu udsolgt.

Priser 2 dage

Afgangstider:
Sønderborg – København: 09:30
København – Sønderborg: 15:15
(Andre afgangstider kan bookes på forespørgsel, husk vi ikke flyver lørdag)

Priser 3 dage

Afgangstider:
Sønderborg – København: 09:30
København – Sønderborg: 15:15
(Andre afgangstider kan bookes på forespørgsel, husk vi ikke flyver lørdag)

Hotelmulighed 1

CPH Hotel DGI-byen

CPH Hotel er det mest centralt beliggende hotel i København. Midt imellem Vesterbro og Kødbyen på den ene side og byens centrum på den anden. Tivoli og Strøget er kun få minutters gang væk.

CPH Hotel tilbyder 104 værelser nyrenoveret og indrettet i lys skandinavisk stil. Som gæst på CPH Hotel kan du nyde en række fordele forbundet med DGI Byens overflod af faciliteter og ting at lave. CPH Hotel er det perfekte valg for dig, der ønsker at udforske København på egne præmisser, samtidig med at der er mulighed for at slappe af på et hotel med masser af rekreative muligheder.

Hotelmulighed 2

Hotel Ibsen

Hotellet ligger midt i det stemningsfulde Nansensgade-kvarter, det sted københavnere ville flytte til, hvis de havde muligheden. Dette kvarter er gennemsyret af historie og er både metropol og lille landsby på én gang.

Fra lobbyen til de 118 værelser; kunst og kunsthåndværk i høj kvalitet er det, der kendetegner hotellet siden renovering i 2011. Boheme-kvarteret er indarbejdet i hotellet med dets keramiske vaser i vindueskarmen og kurve vævet af en af naboerne. Du vil nyde et inspirerende ophold tæt på alt i centrum af København.

Hotelmulighed 3

Hotel Kong Arthur

Den historiske ‘Residence for lærlinge’ ser stadig det samme ud, som da den blev bygget i 1882 – bortset fra hotellets skilt over døren. Beliggende i Nansensgadekvarteret – som er et trendy hjemsted for den urbane københavner. Det er her, du finder autentiske, hyggelige caféer, det lokale bageri og unikke designbutikker.

Alle 214 værelser på hotellet er designet og indrettet med kærlighed til den gamle bygnings personlighed. Nogle værelser er derfor indrettet med den nyere københavnsk stil, og andre værelser har den klassiske og hyggelige Kong Arthur indretning.