Senior (+65 år)

Gælder kun for personer over 65+ år.

Billetten kan ikke ændres Refundering ikke muligt.

Der kan medbringes 1 stk. kuffert a 23 kg. gratis, samt 8 kg håndbagage.

Du er forpligtet til at kunne fremvise gyldigt aldersbevis med billedlegitimation ved forespørgsel fra check-in personalet eller Alsie Express personalet. Ved manglende eller ugyldigt ID vil ombordstigning nægtes, og der må købes en ny billet.

Okay

Ungdom (12-25 år)

Gælder kun for unge fra 12-25 år.

Billetten kan ikke ændres Refundering ikke muligt.

Der kan medbringes 1 stk. kuffert a 23 kg. gratis, samt 8 kg håndbagage.

Uledsagede børn er ikke tilladt på denne billettype.

Du er forpligtet til at kunne fremvise gyldigt aldersbevis ved forespørgsel fra check-in personalet eller Alsie Express personalet. Ved manglende eller ugyldigt ID vil ombordstigning nægtes.

Okay
Graz, Østrig

På udkig efter en helt unik oplevelse?

Næppe nogen anden by byder på så meget variation på så lille et område og med smag af sydens sol: futuristisk arkitektur i kontrast til de gamle ​​middelalderhuse, stræder og pladser; eksklusive butikker i kontrast til de ​​farverige markeder fra de lokale landmænd, kulturelle og kulinariske delikatesser på hvert et gadehjørne.

Rejs med Alsie Express til et hjørne af Europa, der er mindre kendt. Vi flyver dig direkte fra Sønderborg Lufthavn til hjertet af Steiermark, Graz.

Første tur:
26. maj til 2. juni

Anden tur:
15. august til 18. august

26 maj. - 2. juni og 15 - 18 august
2 ture
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør
Søn

Billetter

Pris fra
2198,- tur/retur
Rejsetid
2 timer 15 minutter
direkte flyvning
Oplev
Forår og sommer
I Graz
Graz

Praktisk information

  • 26. maj – 2. juni
  • 15. august – 18. august
  • Vi flyver direkte mellem Sønderborg Lufthavn og Graz Lufthavn
  • Flyvetid: 2 timer og 30 minutter
  • Gratis parkering i Sønderborg Lufthavn
  • Tilbuddet gælder kun flyrejsen – øvrige ting som ophold, aktiviteter etc. er ikke inkluderet
  • 15 kg kuffert + 8 kg håndbagage inkluderet
  • Mad ombord på flyet, begge veje

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice på mail: info@alsieexpress.dk

 

GRAZ

Hvad kan du opleve?

Fra by til land på 10 minutter! Graz-regionen kombinerer storbyfølelse og sydlandsk flair i glædens hovedstad med natur, kultur og mange topudflugtsmål i alle retninger.

Det første, man lægger mærke til i Graz er, at den er sprængfyldt med kulturelle tilbud.

Den dobbelte vindeltrappe i borgen, den gotiske domkirke og Kaiser Ferdinand II.’s mausoleum er eksempler fra da Graz var Habsburgernes residensby. Landhaus i Herrengasse har en smuk og yderst velbevaret atriumgård fra renæssancen, og i tøjhuset kan du se verdens største våbensamling.

I Graz ligger Eggenberg Slot, som byder på en flot slotspark og flere museer, samt Kunsthuset (“friendly alien”) med samtidskunst og udstillinger fra hele verden.

Romantiske Schlossberg
Fra toppen af det skovbevoksede bjerg i midten af den gamle bykerne har I den mest fantastiske udsigt over Graz og dens murstensrøde tage.
Urtårnet på toppen er noget for sig selv. Den lille og den store viser er blevet byttet rundt, og har ført til mange tidsforvirringer blandt byens turister.

På den prisbelønnede restaurant, aiola upstairs, tæt på urtårnet kan I fortsætte med at nyde udsigten over et kongeligt måltid mad. Terrassen har mobile glasvægge, som kan skydes op og ned, så uanset vejr og vind kan I nyde måltidet og udsigten over byen i denne lille udeoase.