Ønsker du at betale med Mastercard eller VISA er det, pga. udfordringer med NETS, vigtigt at du anvender denne side til bestilling: https://airalsie.worldticket.net/booking
Hvis du har problemer i forbindelse med din bestilling, så kontakt kundeservice på tlf. 8881 1111 eller mail info@alsieexpress.dk.

Senior

Alsie Express Senior er vores faste rabatordning til dig over 65 år.

Alsie Express Senior gælder stort set alle afgange hele året rundt, og du får samme fordele som vores øvrige passagerer med en fleksibel billet. Den eneste forskel er, at prisen er betydeligt lavere.

Senior-billetterne kan du ofte finde meget tæt på afgang, så du har mulighed for at være spontan. 

 

Senior-billetter gælder KUN for:

  • Senior (65+ år): Den rejsende skal kunne fremvise aldersbevis med billedlegitimation.
 

Regler for senior-billet:

  • Tid/datoændring muligt til en anden dato, hvor der er tilgængelig senior-billet, mod et gebyr på 200,- DKK pr. person pr strækning. En eventuel prisdifference kan forekomme. Destination kan ikke ændres. Billetten kan ændres indtil 1 time inden afgang.
  • Refundering er ikke mulig.
  • 25% rabat for børn fra 2 til og med 11 år, der rejser i følge med en senior (over 65 år).
  • 90% rabat for børn der er 0 eller 1 år, og rejser i følge med en senior (over 65 år).
  • Der kan medbringes 1 kuffert a 23 kg. gratis.
 

Legitimation:
Du er forpligtet til at kunne fremvise gyldigt aldersbevis med billedlegitimation ved forespørgsel fra check-in personalet eller Alsie Express personalet. Ved manglende eller ugyldigt ID, vil ombordstigning nægtes, og der skal betales et gebyr på 1.000,- DKK for at kunne komme med på den bookede afgang. Billetprisen refunderes ikke, hvis man vælger ikke at tage med på afgangen. Overtrædelse af Alsie Express regler om senior-billetter kan resultere i politianmeldelse.