Ruten mellem Sønderborg - København er midlertidigt indstillet frem til 16. august 2020. Alle henvendelser venligst på mail til info@alsieexpress.dk.

Senior

Alsie Express Senior er vores faste rabatordning til dig over 65 år.

Alsie Express Senior gælder stort set alle afgange hele året rundt, og du får samme fordele som andre Alsie Express-rejsende med en fleksibel billet. Den eneste forskel er, at prisen er betydeligt lavere.

Senior billetterne kan du ofte finde meget tæt på afgang, så du har mulighed for at være spontan. 

 

Senior billetter gælder KUN for:

  • Senior (65+ år): Den rejsende skal kunne fremvise aldersbevis med billedlegitimation.
 

Billetregler for Senior:

  • Tid/datoændring muligt til en anden dato hvor der er tilgængelig senior billet, mod et gebyr på 200,- DKK per person per strækning. En evt. prisdifference kan forekomme. Destination kan ikke ændres. Billetten kan ændres indtil 1 time inden afgang.
  • Refundering er ikke muligt.
  • 25% rabat for børn der er fra 2 til og med 11 år, og rejser i følge med en senior (over 65 år).
  • 90% rabat for børn der er 0 eller 1 år, og rejser i følge med en senior (over 65 år).
  • Der kan medbringes 1 stk. kufferter a 23 kg. gratis.
 

Legitimation:
Du er forpligtet til at kunne fremvise gyldigt aldersbevis med billedlegitimation ved forespørgsel fra check-in personalet eller Alsie Express personalet. Ved manglende eller ugyldigt ID vil ombordstigning nægtes, og der skal betales et gebyr på 1.000,- dkk for at kunne komme med på den bookede afgang. Billettprisen refunderes ikke, hvis man vælger at ikke tage med på afgangen. Overtrædelse af Alsie Express’s regler om senior billetter kan resultere i politianmeldelse.